Klik op de link: ________________voor de Schoolgids 2018-2019 (PDF)

In de schoolgids van de openbare basisschool De Regenboog, willen wij zoveel mogelijk informatie geven over onze school.

Naast praktische informatie willen we een beeld geven van het onderwijs zoals dat op onze school wordt aangeboden. U zult misschien niet alles kunnen vinden in deze gids. Veel meer informatie vindt u in ons schoolplan – een beleidsplan voor meerdere jaren – dat ter inzage voor alle ouders op school ligt. Voor de vakanties, namen van personeelsleden etc. kunt u de jaarlijkse bijlage raadplegen.

De schoolgids wordt pas uitgereikt nadat de medezeggenschapsraad instemming heeft verleend aan de inhoud.

Waarom een schoolgids voor ouders ?

Tijdens een eerste kennismakingsbezoek op school krijgt u veel informatie. Desondanks kunnen niet álle schoolzaken aan bod komen. De schoolgids zal daarom een welkome aanvulling zijn op het beeld van de school én het onderwijs dat gegeven wordt. Daarom deze gids voor u als ouder.

Wat staat er in deze schoolgids?

Wanneer u de inhoudsopgave doorleest zal het u niet ontgaan, dat deze gids naast zakelijke informatie over de school ook onderwijs-inhoudelijke onderwerpen kent. De schoolorganisatie, de leerlingenzorg, enkele procedures, de leerstof, informatievoorziening, taken van team én ouders.

*Waar in deze gids wordt gesproken van ouders, worden ook de verzorgers bedoeld.
Zijn er zaken die u mist of onvolledig vindt, geef dit dan aan ons door. Wij maken de schoolgids voor u! Uw reactie wordt meegenomen bij het maken van de volgende gids.